Om DOI

Om digitale målinger i Danske Medier Research

Dansk Online Index (DOI) udgives af Danske Medier Research og er en fælles ensartet måling af trafikken på de fleste større danske websites. Målingen varetages rent teknisk af Gemius.

Danske Medier Research tilbyder adgang til det mest komplette billede af danskernes brug af digitale medier til såvel udgivere, mediebureauer og annoncører. Vores målinger er den etablerede standard for objektiv, detaljeret og retvisende sammenligning, og er anvendt af hele markedet.

Målingerne omfatter dagligt opdaterede brugertal, sammenligninger af valgfrie sites, dobbeltdækning og nettotal samt demografiske oplysninger om brugere på hvert enkelt site og app.

En række data er frit tilgængelige, hvor Toplisten er den mest udbredte, men de mest detaljerede data er forbeholdt vores kunder.

 Toplister
Officielle data er offentlige for alle, for alle deltagende udgivelser. Som udgiver kan du få målt dine digitale udgivelser og publiceret trafikken på listerne i henhold til gældende regelsæt. 100% af trafikken på alle tilsluttede sites måles og indgår i opgørelserne.

 I løbet af august og september 2020 vil de mere avancerede muligheder i Gemius værktøj blive gjort tilgængelige.