Bestil

OBS: For nye udgivere som endnu ikke er en del af målingen er det nødvendigt at indgå en tilslutningsaftale med Danske Medier Research for at komme med på listerne, og dermed kunne bestille adgang til de forskellige systemer og målinger, se mere her.

Generelt

Adgang til systemer tilknyttet Dansk Online Index sker via personlige log-ins. Dette sikrer den bedst mulige adgang, fortrolighed og tilpasning for alle brugere.

Systemer tilknyttet Dansk Online Index er kort beskrevet nedenfor – adgang til de enkelte systemer kan rekvireres ved udfyldelse af denne formular – denne downloades og udfyldes for for de relevante systemer og brugere –  og sendes til tg@dmresearch.dk.

Adgang til Instar

Instar er det officielle værktøj til analyse af brugertal, -dækning, brugersammensætning, profil etc., med dagligt opdateret brugerprofil på baggrund af målingen i panelet – markedsværktøjet, og er med i pris for målingen. Hent og udfyld formular for brugere her, og send til tg@dmresearch.dk.

Adgang til Real-time

Toplister opdateres ugentligt og månedligt på danskonlineindex.dk/toplisten. Adgang til data opdateret på time- og dags-basis kan bestilles hos Danske Medier Research – Denne adgang er således ikke indeholdt i basisprisen for målingen. Se pris her og tilmeld brugere her. Udfyldt formular sendes til tg@dmresearch.dk 

Adgang til CPCD

CPCD er TNS Gallups værktøj til site-centric analyse af trafik, refferers, platformfordeling, URL-trafik, etc., internt trafik-værktøj for de enkelte udgivere, dette er ikke markedsværktøj og ikke med i pris for målingen. Se pris her og brug vores standardformular for tilmelding af brugere her. Udfyldt formular sendes til tg@dmresearch.dk