Privatlivspolitik

Cookie- og privatlivspolitik

Accept af cookies

Dette website anvender cookies til en række formål, der er udførlig beskrevet nedenfor i vores cookie- og privatlivspolitik. Ved at anvende sitet giver du dit samtykke til, at der placeres cookies på din computer. Du kan altid tilbagekalde dit samtykke ved at slette cookies og undlade yderligere brug af websitet. Klik her for vejledning til at slette cookies.

  1. Generelt
    Dette website udbydes af Danske Medier Research, og når du klikker dig ind på websitet indsamles en række oplysninger om dig, din computer og din adfærd på websitet. Nedenfor kan du læse detaljeret om de informationer vi indsamler, hvordan vi behandler oplysningerne, hvad vi bruger dem til, hvem der har adgang til oplysningerne, og hvem du kan kontakte om de indsamlede oplysninger.
  2. Cookies
    Når du besøger et eller flere af vores websites modtager du automatisk en eller flere cookies. Hvis du ikke ønsker dette, kan du klikke her:http://minecookies.org/cookiehandteringfor at få en vejledning om, hvordan du – helt eller delvist – undgår at modtage cookies og sletter de cookies, der ligger på din harddisk.

2.1 Hvad er en cookie?
En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din webbrowser og genkendes af websitet ved tilbagevendende besøg go gør det muligt at sende individualiseret information til din browser. En cookie kan indeholde tekst, tal eller f.eks. en dato, men der er ingen personlige oplysninger gemt i en cookie. Den er ikke et program, og den kan ikke indeholde virus.

2.2 I hvor lang tid opbevares cookies?
De cookies, der er sendt til dig, vil blive opbevaret i højst 24 måneder fra sidste gang du var inde på et af vores websites. Hver gang du genbesøger et af vores websites, forlænges perioden. De pågældende cookies opbevares derfor i 24 måneder fra dit seneste besøg på et af vores websites.

2.3 Hvordan undgår jeg cookies?
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere for alle cookies, slette eksisterende cookies fra din harddisk eller modtage en advarsel, før der gemmes en cookie. Klik her for at få en vejledning i, hvordan dette indstilles i din browser:http://minecookies.org/cookiehandtering. Vi gør opmærksom på, at vi på linket har opstillet en vejledning for langt de fleste browsere, men enkelte vil ikke være nævnt. Hvis du har en browser, der ikke er nævnt i linket, beder vi dig gøre os opmærksomme på dette, hvorefter vi vil tilføje en vejledning vedrørende denne browser. Du kan altid bruge hjælpefunktionen i din browser for at få mere information om cookie-indstillinger. Dette gør du typisk ved at trykke F1 på din pc. Søg efter “cookies”.

2.4 Hvad bruges cookies til på vores websites?
For at fastlægge, hvem der besøger vores websites, bruger vi cookies til at føre demografiske og brugerrelaterede statistikker. På den måde får vi mulighed for at tilpasse og oprette indhold og tjenester, der stemmer overens med dine og øvrige brugeres interesser og ønsker.

Vi bruger også cookies til at levere målrettede online annoncer. Det samme gør sig gældende i forbindelse med spørgeskemaundersøgelser, analyser og lignende. Ved alle reklameformater registrerer vi, om du klikker på de leverede annoncer.

2.5 Cookies fra vores samarbejdspartnere
I nedenstående afsnit er oversigt over, hvilke samarbejdspartnere, der sender cookies via vores websites, og har adgang til oplysninger indsamlet via cookies sendt fra vores websites.

Cookies fra TNS Gallup
Websitet anvender cookies fra TNS Gallup, der på vegne af Danske Medier Research registrerer internetbrug på markedsniveau og på tværs af forskellige websites. Danske Medier Research og TNS Gallup udfører målingen under nøje iagttagelse af persondataloven og alle bekendtgørelser på området samt af ICC/ESOMAR International Code of Marketing and Social Research Practice, og videregiver derfor ikke oplysninger om de enkelte personers internetadfærd.

Indsamlet data omdannes til statistisk information om hele internetbruger-gruppen, der gør det muligt at bestemme f.eks. hvilke websider der er mest populære i de forskellige demografiske grupper (f.eks. blandt kvinder og mænd). Data præsenteres kun til andre personer eller virksomheder i samlet form.

TNS Gallup cookien anvendes ikke til registrering af personoplysninger, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilladelse hertil, hvilket sker i forbindelse med udfyldelse af spørgeskemaer hos TNS Gallup.

Data videregives til tredjeparter i anonymiseret form med det formål at målrette markedsføring og opnå bedre viden om brugere på de enkelte websites og det danske marked generelt. Oplysninger videregives også til tredjeparter, hvis dette kræves i medfør af myndighedskrav. Generelle statistikker og lignende, som ikke kan henføres til dig, vil være offentligt tilgængelige.

2.6 Kontaktoplysninger

Hvis du ønsker nærmere oplysninger kan henvendelser rettes til: Danske Medier Research, Skindergade 7, 1159 København K –  mail@danskemedier.dk – telefon: 3397 4000.

 

  1. Personoplysninger

3.1 Videregivelse af personoplysninger
Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger f.eks. ved at registrere dig, tilmelde dig et arrangement, købe en vare eller deltage i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner. I forbindelse med køb eller tilmelding til en service er obligatoriske oplysninger markeret tydeligt på formularen. Afgivelse af øvrige oplysninger er frivilligt.

3.2 Brug af personoplysninger
Personoplysninger bruges først og fremmest til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

Nyhedsbreve
I forbindelse med tilmelding til nyhedsbreve registrerer vi dit navn, din e-mail, din titel og den virksomhed, du kommer fra. Samtidig registrerer vi, hvilke nyhedsbreve du abonnerer på (Servicemail, pressemeddelelser mv.)

3.3 Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Danske Medier Research, skal du rette henvendelse påmail@danskemedier.dk eller telefon 3397 4000. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

3.4 Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 % sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Den dataansvarlige i forbindelse med TNS Gallup cookies er Danske Medier Research, Skindergade 7, 1159 København K. Databehandleren er TNS Gallup, Masnedøgade 22, 2100 København Ø. Hvis du har spørgsmål til behandlingen af oplysninger og data eller ønsker at udnytte dine rettigheder, kan du rette henvendelse til TNS Gallup på e-mailadressen skrivtil@tns-gallup.dk eller telefon: +45 39 27 27 27.